גרעיני ציה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/08/2013 | 10:53 | מאת: נוייה

שלום קראתי מאמרים סותרים בנוגע לגרעיני הציה, שחלקם אומרים שהם מכילים רעלנים ומסוכנים לאכילה ואחרים שאומרים שהם בריאים מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם. האם מומלץ לאכילה ולא מסוכן? בנוסף, רציתי לדעת אם כדאי לטחון אותם או אפשר בלי לטחון ואם זה בסדר לשמור אותם במקפיא או במקרר כי אני גרה בדרום ןחם פה מאוד. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/08/2013 | 18:56 | מאת: אביטל זלצר

נוייה שלום גרעיני צ'יה בריאים מאוד ומספקים חומרים חיוניים וחשובים לגופינו. יש לצרוך בכמות של 1 כף ביום. אם את טוחנת, יש לעשות זאת בסמוך לאכילה מאחר ומתחמצן. הטחינה משחררת את השמנים החיוניים ועוזרת לספיגתם.כשלא טוחנים, יש לשתות עם 2 כוסות מים ואז זה מסייע למניעת עצירויות. ניתן לשמור במקפיא בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית