מיצים ירוקים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/06/2013 | 18:19 | מאת: ערן

רציתי להתחיל לשתות 2 כוסות ביום של מיץ ירוק ( 250-280 מ"ל כל כוס ) שמורכב מעלה 1 או מקסימום מ2 עלים ירוקים ובלי שום תוספת של פרי לזה בלי הסוכר . חשוב להדגיש שאני טבעוני ונמנע מכל סוג כלשהו של סוכר וגם ככה שיותר מפירות בגלל שגם הם מכילים סוכר . אבל הבנתי שאי אפשר לשתות מיץ שמורכב רק מעלים ירוקים בגלל הטעם הדוחה . שאלתי היא , מנסיונך האישי , אם אני יוסיף לכל מיץ ירוק פרי אחד שזה תפוח/תפוז/אגס ויוסיף גם חצי או רבע לימון סחוט , ככה שהמיץ הירוק יכיל 200 מ"ל של מיץ מ1-2 עלים ירוקים נטו ועוד 50-80 מ"ל מיץ מפרי 1 ורבע/חצי לימון סחוט - האם זה יספיק כדי לעדן את הטעם , והאם התוספת של הפרי האחד והרבע/חצי לימון סחוט לא יפגעו בספיגה של המיץ מהעלים הירוקים ?

19/06/2013 | 15:02 | מאת: טובה בר-שאן

ערן שלום נפלא לשלב מיץ ירוק עם תפוח עץ ורבע לימון אגב פירות מצוינים וחבל להימנע מהם יש פירות שריכוז הסוכר נמוך מאוד כמו דובדבנים ופירות יער והשפעה הבריאותית שלהם מדהימה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית