שומן מוקשה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/05/2013 | 00:17 | מאת: דנה

שלום רב ! רציתי לשאול מה זה בדיוק שומן מוקשה ומה זה שומן רווי ? מה ההבדל ביניהם ? מה הנזק של כל אחד ? ועוד שאלה בפשתן שנשמר יותר משנה במקפיא (לא טחון ) האם נשמרו בו כל הרכיבים התזונתיים שלו?

30/05/2013 | 06:34 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום שומן מוקשה הוא שומן שבצורתו הטבעית היה נוזלי ובתהליכים כיימים הפכו אותו למוקשה כמו מרגרינה למשל. שומן רווי בנוי מחומצות שומן הנשארות בצורת מוצק בטמפרטורת החדר כמו מזונות מן החי כגון: חמאה, גבינה, חלב מלא, גלידות חלביות, שמנת ובשר בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית