ful
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, אני קונה בשוק פול טרי- כלומר, פול ירוק שהפול בתוך התרמילים. אני לא אוכלת פול כי הוא עושה לי הרבה גזים אבל אני שואלת בנוגע לתרמילים של הפול- 1- האם מדובר בסיבים אשר יעשו לי גזים? 2- האם רק לתרמילי הפול יש יתרונות בריאותיים מעבר להוספת סיבים לתפריט? 3- והשאלה החשובה ביותר- האם רק התרמילים מכילים הרבה קלוריות כמו הפול עצמו, כלומר האם הם גם פחממה? או שמדובר רק בסיבים אשר דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת כרוב. תודה
לקריאה נוספת והעמקה
ניחא שלום בפול הטרי יש מעכבי אנזימים לכן נוצרים הגזים בבטן בתרמילים יצמם אין את חומרים אילה לכן הם לא עושים גזים. סיבים לא מתעכלים לכן הם גם לא משפיעים מבחינה קלורית בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן