איזה ממתיק
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב אני אוהבת לימונדה אבל לא רוצה להמתיק עם סוכר ובכלל דברים שצריך להמתיק באוכל ברור שעדיף כמה שפחות סוכר כי הבנתי שגם סוכר חום זה לא מציאה גדולה. השתמשתי בעגבה אך הוא נורא יקר בשבילי, ולכן אני שואלת במה אוכל להמתיק מאכלים ומשקאות הכי טוב ובריא? מה אתן ממליצות לי? ועוד שאלה: האם סירופ מולסה שקונים בצנצנת בריא? אני נזכרת כשהייתי קטנה אמי נהגה לתת לי כף כזו ביום, לא זוכרת למה...האם גם הוא יכול להמתיק והאם מולסה בריאה? תודה מכל הלב.
לקריאה נוספת והעמקה
זלטה שלום ממתיק הכי טוב הוא סטיביה . מולסה זה למעשה שלב בזיקוק של הסוכר והוא מכיל סוכרים אך יש בו קצת ויטמינים ומינרלים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן