קינגסטון אל מול מקרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/11/2012 | 14:30 | מאת: דנה

שלום רב, אני סובלת כבר המון שנים מפיברומיאלגיה ותסמונת התשישות הכרונית. אני מטופלת גם בהומאופתיה קלאסית שמאומנם מקלה אבל אני מריגשה שאני עדיין לא מתפקדת נורמלי ומאמינה כי תזונה נכונה תוכל לעזור לי. לאחר מחקר אני מתלבטת כיום בין שתי שיטות: האחת קינגסטון והשנייה מקורביוטיקה. אשמח מאוד לשמוע אנשים שטופלו/ מטופלים שיטות הנ"ל ולשמוע את חוות דעתם יתרונות אל מול חסרונות מקווה מאוד שעצותיכם יעזרו לי להחליט. המון תודה, דנה

08/11/2012 | 05:58 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום בשתי השיטות התזונה היא צמחונים בעיקרה. בתשישות הכרונית חשוב ביותר לאכל את המזונו כמה שפחות מעובדים להוריד את המזונות האלרגנים ,ללא חומרים משמרים. ולאכול מזונות העשירים באנזימים. ההיתי משלבת בין מקרטביוטיקה לרו פוד בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית