מזון הורמונים מחקרים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, איך אני יכולה לדעת על מזון מסויים שהוא ""בריא"" אם הוא לא מזיק כשמדובר בפיטואסטרוגנים למשל: הרימון שהוא ""בריא"" אנטיאוקסידנטי אבל קראתי שיש בו תכולה גבוהה של פיטואסטרוגן ובכמות גבוה יכול לגרום להפלות - למה לא אומרים שגם פירות וירקות או צמחים מסויימים יכולים להיות מסוכנים ולא רק להגיד ששומן וחלב ולא אורגני לא בריא? האם זה נחשב הדבר "החדש" בנוגע לתזונה למרות שיש עליו המון מחקרים בשנים האחרונות? האם זה לא משהו שיש עליו עובדות עדיין?
לקריאה נוספת והעמקה
מיקי שלום בכל הצמחים הפירות והירקות ובכלל המזונות הטובים יש חומרים טובים יותר וטובים פחות. החוכמה לאכל נכון. רימונים נחשבים לאחד הפירות החשובים ביותר למניעת מחלות לב, סוכרת, סרטן בריאות טובה ויש על זה הרבה מחקרים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן