שלום לתזונאיות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ברצוני לדעת כיצד ניתן ליהנות מאיכויותיה של שיבולת שועל/קוואקר מלבד דייסה. אשמח למענה. בנוסף, האם בורגול דק לא אורגני נחשב מזין לגוף? האם הוא עדיף על אורז לבן למשל? והאם ההבדל בין בורגול אורגני (אותו מצאתי רק כגס) לבורגול רגיל הוא משמעותי ביותר? אודה למענה מכן. תודה רבה וכל הכבוד על התנהלות הפורום שמסייע כל כך. איילת
לקריאה נוספת והעמקה
איילת שלום ניתן להכניס את השיבולת שועל כמסמיך למרק כמו למשל מרק ירקות. אפשר להשתמש בה ליצירת גרנולה ביתית מצוינת ניתן לשים אותה על יוגורט. אורז עדיף על בורגול דק כיוון שהוא לא אלרגני בעוד שבורגול כן. בורגול גס מכיל את הנבט לכן הוא עשיר במנינרלים וויטמינים בורגול דק לא מכיל כלום . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן