תזונה בדלקת מפרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/06/2012 | 12:15 | מאת: עמית

יש לי כבר כשנתיים וחצי דלקת מפרקים קלה שהפסיקה לפני שנה וחצי ועכשיו חוזרת, זה התחיל בעבר עם פרקי אצבעות אדומים וכאבים קלים באצבעות ןעליה במרקרים בבדיקות,לאחר מספר חודשים המרקרים חזרו לנורמה , תעכשיו חזרו הפרקים האדומים והתחילו כאבים חזקים בכתפיים בלילה, אני מתחיל ברור רפואי,אך בנוסף מאוד מעוניין בהמלצות על תזונה לטיפול ומניעה של דלקת מפרקים

לקריאה נוספת והעמקה
09/06/2012 | 08:24 | מאת: טובה בר-שאן

עמית שלום המלצתי הרבה אליך שלא תסתפק בהמלצות הפורום אלא תיגש לתזונאית או נטורופטית שתתאים לך תזונה למצבך. בכל מקרה יש משמעות מאוד רבה להוריד מזונות יוצרי דלקת כמו גבינות ,בשר, סוכרים וכן ירקות ממשפחת סולניים :עגבניה, תפוח אדמה, חציל ופלפל. וכן מזונות אלרגנים בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית