כמה שאלות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, שמי שמרית, אני בחורה חולת קרוהן.. 1.אני יודעת שנורא חשוב לאכול ירקות (ירוקים במיוחד) כמו חסה, כרוב, פטרוזילה, שמיר וכן הלאה.. אבל כל הירקות החיים גורמים לי לשלשולים, מה אפשר לעשות? 2. איזה לחם בריא מתאים לחולי קרוהן ברגיעה? תודה, שמרית
לקריאה נוספת והעמקה
שמרית שלום במצב של המחלה לא טוב לאכל ירקות כי הם מכילים סיבים ומשלשלים .עדיף לבשל את הירקות במרק ולאכל את המרק ללא הירקות. ובמצב של רגיעה, להקפיץ את הירקות. לא לאכל חיי. לגבי לחם עדיף לחם ללא גלוטן. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן