עוגה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/01/2012 | 22:04 | מאת: מיה

שלום אני אוכלת בעיקר ירקות, פירות, קטניות ודגנים מלאים. רוב תזונתי במשך השבוע היא טבעית. שאלתי היא האם זה נורא לאכול עוגה שנאפית עם אבקת אפיה אחת לשבוע? החומרים בעוגה הם: קמח שיפון, שיבולת שועל, פירות, אגוזים וטחינה מלאה. כלומר החומר היחיד הלא טבעי הוא אבקת אפיה בכמות של שקית אחת לשבוע ששאר השבוע אני לא אוכלת כימיקלים. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
20/01/2012 | 04:51 | מאת: טובה בר-שאן

איה שלום הרכיבים של העודה מצוינים תאכלי לתיאבון גם אם יש קצת אבקת אפיה בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית