טיגון-הקטנת נזקים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/01/2012 | 17:49 | מאת: גיא

אני אישית לא מטגן-אבל אחותי מתעקשת להמשיך לטגן למרות הסברי.אז שאלתי היא איזה סוג שמן גורם לפחות נזקים במקרה זה:קנולה או זית או אחר,האם עדיף דווקא מזוכך לטיגון או לא?

לקריאה נוספת והעמקה
14/01/2012 | 09:13 | מאת: טובה בר-שאן

גיא שלום אכן אתה צודק הטיגון שורף את השמן וגורם לנזקים רבים מאוד לגוף. ניתן במקום טיגון לאדות למשל לשים קודם את הבצל למשל על המחבת וכאשר הוא מגיר נוזלים להוסיף את השמן ולכסות .הטעם נשאר אותו טעם אך ההבדל הוא משמעותי. ממש קשה לי להמליץ על שמן לטיגון,אך אם אין ברירה עדיף להשתמש בשמן זית. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

14/01/2012 | 12:56 | מאת: גיא

על זה לא קיבלתי תשובה עדיין!. (יודע שבסלט עדיף כבישה קרה)

מנהל פורום תזונה טבעית