חמאת שומשום וטחינה גולמית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2011 | 22:22 | מאת: רונה

מה ההבדל בין שני המוצרים האלה מבחינה תזונתית? ומה בריא יותר?

09/11/2011 | 05:07 | מאת: טובה בר-שאן

רונה שלום ההבדל הוא שבחמאת שומשום מנביטים את זרעי השומשום וטוחנים אותם . בטחינה לוקחים את זרע השומשום לפני הנבטתו. חמאת שומשום לכן יותר בריאה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

21/02/2015 | 19:08 | מאת: 0504423100

ההבדל בין שני המוצרים הם בשם בלבד. שומשום מונבט על ליצירת שורשון מה שמחסל את החלבונים ואת החומצה הפיתית. טחינה מכילה המון חלבון לו אנו זקוקים לקיומנו אך יש גם חומצה פיתית מה שמונע מהסידן וברזל להספג בגוף. הפתרון לאכול טחינה עם המון לימון מה שסוטר את החומצה הפיתית.

מנהל פורום תזונה טבעית