לחם שיפון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/10/2011 | 17:12 | מאת: קובי

שלום רב ושבת שלום שאלה לגבי לחם שיפון ואיזה את ממליצה האם הוא יותר בריא מלחם לבן? איזה כמות יומית אפשר לאכול ? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
29/10/2011 | 06:36 | מאת: טובה בר-שאן

קובי שלום אכן כן לחם שיפון מלא מכיל סיבים, ויאמינים, והרבה פחות גלוטן מלחם חיטה לבן.גם האינדקס הגליקמי שלו נמוך יותר (פחות מעלה סוכר בדם) עדיף שיפון מלא %100 בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית