עגבניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/10/2011 | 20:06 | מאת: מירב

שלום האם יותר בריא לאכול עגבניות מבושלות או לא מבושלות . תתיחס/י בבקשה גם לויטמין c שיש בהם. ידוע לי שויטמינים נהרסים בבישול . האם לגמרי? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
26/10/2011 | 05:09 | מאת: טובה בר-שאן

מירב שלום אם את מתיחסת רק לויטמין C ,אז כמובן יש לאכל עגבניות טריות. אולם בעגבניה יש פגמנטים מאוד חשובים כמו ליקופן והספיגה שלו הרבה יותר טובה כאשר העגבנייה מבושלת בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית