שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/10/2011 | 15:25 | מאת: אורן

שלום! לפני מס' חודשים התגלה שיש לי כבד מעט שומני והופניתי לדיאטנית לקבלת תפריט יותר בריא. בין היתר היא אמרה לי לגבי צ'יפס שקונים בסופר, שעדיף לקנות צ'יפס של "סנפרוסט" למשל ולא של "תפוגן", שהוא פחות בריא. לאחרונה ראיתי בסופר שיש גם צ'יפס של "טוגן". האם "טוגן" זה דומה ל"תפוגן" והוא גם לא בריא כמוהו או שרק "תפוגן" לא בריא ו"טוגן" הוא בסדר כמו "סנפרוסט"? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
21/10/2011 | 07:24 | מאת: צביקה קורן

אורן שלום, בגישת התזונה הטבעית לא מומלץ לאכול מזון מטוגן מכל סוג שהוא. בודאי כדאי להימנע מ"צ'יפס" מכל סוג שהוא. מדובר במזון "זבל" חסר ערך תזונתי. בהצלחה צביקה קורן

21/10/2011 | 18:03 | מאת: אורן

אבל גם אם זה צ'יפס של "סנפרוסט" למשל, שאני קונה בסופר ואופה אותו בתנור (לא מטגן אותו), זה גם לא טוב?

מנהל פורום תזונה טבעית