להשרות זרעי פשתן?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום כידוע גרעיני פשתן רגישים מאוד לחמצון ועיפוש ולכן יש הממליצים לא לטחון אותם כי כידוע מתפתח חום בזמן הטחינה. במקום זאת מציעים להשרות אותם במים. 1. האם זה לא יגרום לקלקול /נזק לפשתן? 2. האם זה יהיה זמין ביולגית לגוף אחרי השרייה כזאת? 3. האם זה יהיה אכיל /רך או עדיין ידרוש לעיסה רצינית עם השיניים? 4. כמה זמן מומלץ להשרות? בתודה
לקריאה נוספת והעמקה
שאול שלום 1. האם זה לא יגרום לקלקול /נזק לפשתן? - לא לא ייגרם נזק, אבל עדיף לטחון. 2. האם זה יהיה זמין ביולגית לגוף אחרי השרייה כזאת? חיובי - רק עם לעיסה יסודית. 3. האם זה יהיה אכיל /רך או עדיין ידרוש לעיסה רצינית עם השיניים? - כן 4. כמה זמן מומלץ להשרות? - לפחות 8 שעות. שנה טובה צביקה