לצביקה קורן-בהמשך לתשובה בנושא-שומשום
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב לצביקה קורן, ראשית תודה לתשובה בנושא שומשום-קליה וטחינה, רציתי לשאול במידה ואני קולה את השומשום הוא מאבד את השומנים?כלומר הוא פחות שמן כתוצאה מהקליה,דרך אגב אני גם טוחנת בנוסף - אגוזי מלך גרעיני חמניות וגרעיני דלעת,האם כדאי גם אותם לקלות במחבת? ועוד שאלה-את כול התערובת הזו אני מוסיפה- לדייסת קווקר האם הצרוף הזה לא מספיק טוב? ושוב אני מודה לך מאוד מאוד לתשובה סופי
לקריאה נוספת והעמקה
סופי שלום, הקליה לא מעלימה את השומנים, היא רק מקלקלת אותם. באגוזי מלך, חמניות ודלעת אין כמות גדולה של חומצה אוכסלית ולכן רצוי לא לקלות אותם. הוספה לדייסת שיבולת שועל (לא "קווקר" שזה אינסטנט) טובה מאד ומשפרת את המנה. בהצלחה צביקה קורן