כדורי הודיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/09/2011 | 09:45 | מאת: שמרית

שלום רב, שמעתי וקראתי על כדורי ההודיה (קקטוס ההודיה), ברצוני לדעת: 1. האם מוכר ע"י משרד הבריאות בישראל? 2. האם ידוע על סכנות / תופעות לוואי? 3. האם יש בעייה לקחת את ההודייה עם תרופות קבועות נוספות?

07/09/2011 | 14:09 | מאת: צביקה קורן

שמרית שלום, השאלה עלתה כמה פעמים בפורום ושללתי את השימוש בתוסף הזה. תעשי חיפוש על המילה "הודיה" - התוסף לא מוכר ע"י משרד הבריאות בישראל. - ידוע על סכנות / תופעות לוואי, כמו כל "תרופת פלא להרזייה. - יש בעייה לקחת את ההודייה עם תרופות קבועות נוספות! דברי עם הרופא המטפל. כדאי להימנע, גם אם משווקים זריזים ונמרצים הבטיחו לך הרים וגבעות! בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית