דייסה עם חלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/08/2011 | 00:04 | מאת: נועה

שלום צביקה מדוע אינך ממליץ על אכילת דייסה עם חלב ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר שקוואקר זה מותג ונחשב לאינסטאנט זה לא מומלץ לאכול דייסת קוואקר איזו דייסה כן מומלצת ( אם מומלצת) ובאיזו כמות בברכה נועה

לקריאה נוספת והעמקה
28/08/2011 | 06:01 | מאת: צביקה קורן

נועה שלום, "קוואקר" זה מותג - חברה המייצרת פתיתי שיבולת שועל "אינסטנט". בגישת התזונה הטבעית מומלץ לאכול פתיתים גסים של שיבולת שועל. בגישת התזונה הטבעית לא מומלץ לבשל דגן עם חלב. בגישת התזונה הטבעית לא מומלץ לצרוך חלב ניגר (נוזלי). אני ממליץ לצרוך יוגורט עיזים או "ביו" וגבינות עד 5% שומן (לא קוטג'). מומלץ לעשות דייסה עם מים, או "חלב" אורז, סויה וכד'. לשיבולת שועל יתרונות בריאותיים רבים ותוכלי לקרוא על כך בפרק המאמרים באתר שלי, או בחיפוש באינטרנט. היות ולא מדובר במוצר "אינסטנט" צריך לבשל את זה כמו כל דגן אחר (30 - 40 דקות). כאמור אני מייצג את התזונה הטבעית. את יכולה לפעול לפי שיקול דעתך. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית