שיבולת שועל מלאה לעומת גרוסה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום לכולם, אני צמחוני מזה שנה וחצי וכחלק מיצירת התפריט החדש שלי אני אוכל קערת דייסת שיבולת שועל ביום, למיטב הבנתי זו פחמימה מומלצת, רציתי לשאול איזה סוג עדיף לי לאכול , עד עכשיו קניתי בעדן טבע שיבולת גרוסה ומלאה ועשיתי דייסות מעורבבות עם שני הסוגים, מבחינה בריאותית, איזה סוג שיבולת הוא המומלץ יותר? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
נועם שלום, אתה יכול לאכול פתיתים גסים של שיבולת שועל. הגרעין השלם מחייב בישול ארוך יותר. בהצלחה צביקה קורן