שומשום
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב אני טוחנת מידי יום 3 כפות של זרעוני שומשום מלא ומוסיפה לדייסת קווקר השאלה האם השומשום הטחון מספיק איכותי או שצריך להנביט את זרעוני השומשום כדי להפיק ממנו את איכות השומשום? מה דעתך? בתודה מראש ענת
לקריאה נוספת והעמקה
ענת שלום, הטחינה של זרעוני השומשום מספיקה. אפשר גם להשרות או להנביט ואז צריך לטחון בבלנדר עם מים. זרעים מושרים או נבוטים תמיד איכותיים יותר. אני מקווה שאת עושה דייסת שיבולת שועל מפתיתים גסים ולא מ"קווקר" שזה מותג של חברה שמייצרת דייסת "אינסטנט". בהצלחה צביקה קורן