עלי מנגולד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/08/2011 | 10:59 | מאת: אביבה

שלום רב האם עלי מנגולד מעכבים ספיגת סידן? למרות שעד כמה שידוע הם מכילים סידן תודה מראש אביבה

15/08/2011 | 06:04 | מאת: צביקה קורן

אביבה שלום, עלי מנגולד טריים מכילים חומצה אוקסלית שמפריעה לספיגת סידן. חימום ובישול מנטרל את החומצה הזאת ולכן אין בעיה לאכול עלי מנגולד מוקפצים או מבושלים. גם לעלים הטריים תועלת רבה. הם עשירים בויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית