המשך- לצביקה קורן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/06/2011 | 11:34 | מאת: אלה

1.ענית לי שניתן לטחון שומשום מלא ציה ופשתן -כמה כפות מכל תבלין לחוד מותר ביום?ואם טוחנים ביחד כמה כפות? 2.לגבי תבלינים כוסברה חרדל וכמוןוכו' כמה זמן לשמור בפריזר לאחר טחינה?וכמה זמן זרעים לשמור בפריזר?האם ניתן לשמור במקרר ולא בפריזר? 3.למה משמש תבלין גדילן ואברהם אבינו? 4.לשאלתך יש מקלות כורכום בחוות אשתאול?תודה רבה לך.

לקריאה נוספת והעמקה
27/06/2011 | 05:21 | מאת: צביקה קורן

אלה שלום, .ענית לי שניתן לטחון שומשום מלא ציה ופשתן -כמה כפות מכל תבלין לחוד מותר ביום?ואם טוחנים ביחד כמה כפות? - אם את בעודף משקל - כפית מכל אחד. אם את רצז, או מאוזנת -כף מכל אחד. 2.לגבי תבלינים כוסברה חרדל וכמוןוכו' כמה זמן לשמור בפריזר לאחר טחינה?וכמה זמן זרעים לשמור בפריזר?האם ניתן לשמור במקרר ולא בפריזר? -אפשר לשמור במקרר כמה חודשים ובמקפיא אף יותר. רצוי לשמור בצנצנת זכוכית אטומה. 3.למה משמש תבלין גדילן ואברהם אבינו? - גדילן לניקוי כבד, שיח אברהם למערכת הרביה הנשית. יש הרבה מידע באינטרנט - "תעשי גוגל". בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית