קווקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/04/2011 | 19:46 | מאת: דנה

שלום מהם ההבדלים בין קווקר שלם לקווקר שבור-טחון? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
03/04/2011 | 10:52 | מאת: צביקה קורן

דנה שלום, את מתכוונת כנראה לשיבולת שועל ולא ל"קווקר" שזה מותג מסחרי. שיבולת שועל מקורית נראית כמו חיטה ושעורה ואפשר לבשל אותה ולאכול. פתיתי שיבולת שועל גסים קלים יותר לבישול ולעיכול. אין הבדל גדול בערכים התזונתיים אני ממליץ להימנע ממוצרי שיבולת שועל "אינסטנט" בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית