טיגון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/03/2011 | 17:11 | מאת: רוי

שלום, רציתי לדעת האם טיגון בחמאה או טיגון בשמן קוקוס הוא מזיק מכיוון שידוע ששמן רווי לא מתחמצן בחום אז שאלתי היא עם זה בכל זאת נחשב טיגון לא בריא?

לקריאה נוספת והעמקה
23/03/2011 | 12:04 | מאת: צביקה קורן

רוי שלום, בגישת התזונה הטבעית לא מומלץ לטגן את האוכל. אם "חייבים" כדאי לטגן עם שמן שטמפרטורת הרתיחה שלו גבוהה כמו שמן קוקוס או שמן קנולה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית