דגים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/03/2011 | 08:41 | מאת: גיא

שלום , יש לי שאלה בקשר לשומן הרווי הנמצא בדגים- ידוע לי ששומן רווי מתחמצן בחום, האם זה נכון גם לגבי שומן הדגים, האם בעת חימום הדגים השומן בהם הופך לרעיל? ואם כן אז למה הם נחשבים כל כך עשירים באומגה 3 למרות שזהו כביכול שומן מחומצן? תודה

22/03/2011 | 07:34 | מאת: טובה בר-שאן

גיא שלום אומגה 3 רגישה מאוד לאור ולתהליכי חימצון. חימון מזרז את התהליך. טיגון ישיר יפגע ויהרוס את השומן חימום בתנור פחות. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית