שמן מקולקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/02/2011 | 03:07 | מאת: מירי

שלום. לפני שבועיים קניתי שמן בישול, וכמה ימים לאחר הפתיחה שלו, התחילו להופיע "גרגירים" לבנים (בגודל של מלח) על הדפנות שלו ומשהו לבן בתחתית הבקבוק. זה אומר שהשמן מקולקל...?

לקריאה נוספת והעמקה
18/02/2011 | 07:46 | מאת: צביקה קורן

מירי שלום, חבל שלא ציינת באיזה שמן מדובר בכל מקרה "שמן ביול" זה לא שמן איכותי וכדאי לזרוק לפח אם קיים חשש. אני ממליץ להשתמש רק בשמנים איכותיים מכבישה קרה (זית, שומשום, קנולה, קוקוס, חמניות וכד'). בכל מקרה לא מומלץ לטגן ולחמם שמן. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית