דייסה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/02/2011 | 20:19 | מאת: שרון

שלום ותודה על הפורום הנהדר אני מכינה לבתי (גיל 1.5) כל בוקר דייסת קווקר על בסיס חלב עיזים עם סילאן וקינמון. יש לי כמה שאלות 1. האם יש בכלל יתרון לחלב עיזים על אף שהוא מבושל ? 2. יש אפשרות לבשל כמות של קווקר או להשרות במים מבעוד מועד ואז לעשות את הדייסה בתוך חלב קר ? וכמה זמן ניתן לשמור קווקר בצורה הזו 3. האם ניתן לאכול קווקר לא מבושל ? 4. מה עדיף קווקר גס או דק ומה ההבדל בינהם ?

לקריאה נוספת והעמקה
07/02/2011 | 12:38 | מאת: צביקה קורן

שרון שלום, 1. האם יש בכלל יתרון לחלב עיזים על אף שהוא מבושל ? - חלב עיזים קל יותר לעיכול לעומת חלב פרה. 2. יש אפשרות לבשל כמות של קווקר או להשרות במים מבעוד מועד ואז לעשות את הדייסה בתוך חלב קר ? וכמה זמן ניתן לשמור קווקר בצורה הזו - חיובי. אפשר לשמור 2-3 ימים. 3. האם ניתן לאכול קווקר לא מבושל ? - אפשר, אבל לא רצוי. שיבולת שועל זה דגן שדורש בישול. 4. מה עדיף קווקר גס או דק ומה ההבדל בינהם ? - רצו לאכול שיבולת שועל (לא קווקר שזה של של מותג...) גסה. יש בה יותר סיבים ויותר ערכים תזונתיים. היא מחייבת בישול ארוך יותר. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית