לימון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/01/2011 | 14:27 | מאת: מור

שלום לאחר בישול של פחמימות מורכבות עם קטניות כשזה מתקרר אני שמה מיץ לימון מלימון טבעי. כדאי לנטרל את הטעם. האם זה הורס את הויטמינים? תודה

27/01/2011 | 17:59 | מאת: צביקה קורן

מור שלום, בגישת התזונה הטבעית לא מומלץ לשים חומרים חמוצים (לימון, עגבניה וכד') על מזונות עמילניים. החומציות פוגעת באנזימי העיכול הנמצאים ברוק ואחראים לפירוק ראשוני של הפחמימה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית