ערכים תזונתיים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/01/2011 | 21:35 | מאת: שרית

שלום, 1.אני נוהגת להשתמש במאפים בפשתן במקום ביצה. האם נשאר ממנו ערך תזונתי כלשהו? 2.אם אני שמה נבט חיטה במאכל כשהוא חם ( מרק ,דייסה) האם הערך שלו נפגע? 3.האם בטפיוקה יש ערך תזונתי ? 4.האם B12 שנלקח בשעות הבוקר מעודד נדודיי שינה? אני לוקחת פעם בשבוע ושמתי לב שבימים אלו אינני נרדמת בלילה ותוהה אם זה סתם מיקרי או דבר ידוע? תודה מראש ושבוע טוב.

לקריאה נוספת והעמקה
03/01/2011 | 11:29 | מאת: צביקה קורן

שלום, 1.אני נוהגת להשתמש במאפים בפשתן במקום ביצה. האם נשאר ממנו ערך תזונתי כלשהו? - השמנים והויטמינים נהרסים בחלקם. נשארים מינרלים וסיבים תזונתיים. 2.אם אני שמה נבט חיטה במאכל כשהוא חם ( מרק ,דייסה) האם הערך שלו נפגע? - חיובי! 3.האם בטפיוקה יש ערך תזונתי ? - טפיוקה הוא דגן עמילני שיש לו ערכים תזונתיים - ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. 4.האם B12 שנלקח בשעות הבוקר מעודד נדודיי שינה? אני לוקחת פעם בשבוע ושמתי לב שבימים אלו אינני נרדמת בלילה ותוהה אם זה סתם מיקרי או דבר ידוע? - לדעתי אין קשר. ישנן סיבות רבות לנדודי שינה, אבל לא מה שציינת. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית