פול קטניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2010 | 09:34 | מאת: אורן

האם הפול קטניות נחשב לאוכל בריא?

לקריאה נוספת והעמקה
27/12/2010 | 13:28 | מאת: צביקה קורן

אורן שלום, מדובר במזון חלבוני, עשיר גם בויטמינים ומינרלים. הוא מסייע לאיזון רמות השומנים בדם ומונע מחלות לב. כדאי להשרות 24 שעות לפני הבישול ולהחליף את המים כל 8 שעות. להביא לרתיחה ושוב להחליף את המים. פשר לבשל כמות גדולה ולשמו מנות אישיות במקפיא. בהצלחה צביקה קורן

06/04/2013 | 15:55 | מאת: כרמי

למה להחליף את המים זה מאבד חלק ומוטמינים

מנהל פורום תזונה טבעית