מלח ים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
מה ההבדל בין מלח ים יבש למלח רגיל? מה יותר בריא? ולמה משתמשים? שאלה שניה-אומרים ששמן זית שרותח מעל 45 מעלות הופך לרעיל.אם אני משבשלת עוף סיני בשמן קנולה וזית ובסוף מגביה מספר דקות את האש,השמן זית רעיל? ואם על אש נמוכה?תודה מראש.
לקריאה נוספת והעמקה
אילה שלום, למלח רגיל מוסיפים כלור וחומרי הלבנה. כדאי לצרוך מלח אטלנטי. אנחנו לא ממליצים לטגן וחמם שמן. השמן מתקלקל בחום. לשיקולך...! בהצלחה צביקה קורן