שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, האם מותר לאכול שיבות שועל ללא בישול/אפייה/השרייה כלומר טרי מהשקית? לדוגמא: להוסיף אותה כמות שהיא לסלטים, יוגורוט וכד' בנוסף, האם אפשר להסויף אותה לתבשילים במהלך הבישול? ואם כן, אז כמה דקות לפני סיום הבישול, או כבר מההתחלה של הבישול? הסיבה לשאלה, שבישול יתר לא יזיק לרכיביה. תודה רבה, טל
לקריאה נוספת והעמקה
טל שלום ניתן לאכל פתיתי שיבולת שועל (קוואקר) ללא בישול ואפיה על גבי יוגורט או סלט בבישול יש לשיבולת שועל יתרון אחר הוא מפריש חומר מוצילגי המסמיך את המרק אבל גם מרפד ומרגיע את מערכת העיכול. לכן אפשר להשתמש בשתי השיטות. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן