שיבולת אפוייה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/12/2010 | 14:31 | מאת: שרון

שלום מה יותר מזין? שיבולת שועל גסה שנהפכת לגרנולה ע"י אפייה של 20-30 דקות בלי חומרים נוספים או שיבולת שועל ללא אפייה אלה מבושלת או מושרית עם מים חמים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
19/12/2010 | 06:04 | מאת: טובה בר-שאן

שרון שלום בבישול השיבולת שועל מפרישה חומרים מוצילגים (כמו ג'ל) שמאוד מאוד מרפדים את מערכת העיכול ומרגיעים אותה מה שלא קיים באפייה. לכן ממליצים לשים שיבולת שועל במרק למשל. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית