גרגירי צ'יה. לטחון או לא?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/12/2010 | 19:42 | מאת: שוש

האם מומלץ לטחון את גרגירי הצ'יה? אני שומעת על כך דעות שונות כאילו הטחינה עדיפה על גרגירים שלמים.

לקריאה נוספת והעמקה
11/12/2010 | 21:10 | מאת: צביקה קורן

שוש שלום, תמיד כדאי לטחון גרגרים זה מגדיל את שטח הפנים שלהם ומסייע בעיכול ובספיגה. לחלק מהגרגרים יש קליפה קשה (שומשום, פשתן) שמחייבת טחינה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית