שמן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/11/2010 | 14:24 | מאת: מור

1. איזה שמן הכי בריא לאפייה שאינו מאד יקר? 2. האם מותר לאכול שיבולת שועל גסה שנאפית בתנור עם שמן צימוקים, אגוזים וכו' בלי שהתבשלה על הגז לפני? מן הסתם היא תישאר קשה.

לקריאה נוספת והעמקה
15/11/2010 | 11:46 | מאת: צביקה קורן

מור שלום, אפשר להשתמש בזמן שומשום. קחי בחשבון שכל חימום של שמן טבעי הורס אותו והופך אותו לחומר רעיל. לגבי חימום שיבולת שועל עם זמן, זה אפשרי אבל שוב השמן נהרס. לכן גם "גרנולה" ו"דגני בוקר" זה לא מזון בריאות בעיני. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית