אוכל מבושך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/11/2010 | 17:31 | מאת: יניב

כמה ערכי תזונה מאבד מזון מבושל אם בכלל מאבד(יש תאוריה שאומרת שאפילו שהאוכל נשרף עד יסוד כמות הויטמנים בו לא נעלמת) למשל בישול של ירקות?? בישול על האש של בשר עוף? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
09/11/2010 | 09:03 | מאת: צביקה קורן

יניב שלום, כדאי להבדיל בין ויטמינים ומינרלים. המינרלים נשארים חלק מהויטמינים נעלמים, לדוגמה ויטמין C. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית