שזיף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/09/2010 | 21:08 | מאת: אלעד

האם שזיף יבש הוא נוגד חמצון מבין הגבוהים שיש? למה בשזיף יבש יש יותר נוגדי חמצון מאשר בטרי?

לקריאה נוספת והעמקה
11/09/2010 | 07:03 | מאת: צביקה קורן

אלעד שלום, אני לא מכיר את התיאוריה הזאת. בשזיף יש נוגדי חימצון, אבל ישנם פירות עשירים כמוהו ואולי אף יותר כמו צימוקים שחורים ופירות יער. בעיני עדיף תמיד לצרוך את הפרי הטרי, המכיל אנזימים ולא את הפרי היבש שכדי לשמר אותו משתמשים בחומרים מזיקים. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית