שומשום מלא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/08/2010 | 14:05 | מאת: דינה

האם ניתן לקנות שומשום מלא טחון או צריך לטחון באותו רגע כמו פשתן האם לאחסן במקרר? כמה לאכול ביום? האם יש חשיבות לאכול טחינה משומשום מלא כי היא פחות טעימה מטחינה רגילה?אילו מאכלים מכילים הרבה סידן?תודה מראש.

17/08/2010 | 08:16 | מאת: צביקה קורן

דינה שלום, כדאי לקנות שומשום מלא, לטחון במקום ולאכול תוך 20 דקות. אפשר לשמור במקרר בצנצנת זכוכית. כדאי לאכול טחינה מלאה, או חמאת שומשום שיש בהן הרבה סידן ומינרלים (לכן הטעם המר...). אפשר לאכול 1-2 כפות ביום, רצוי עם סלט ירקות או פירות. מאכלים נוספים המכילים סידן: שקדים, אגוזים, זרעים, ירקות, דגנים מלאים, קיטניות, אצות ים, מולסה. בהצלחה צביקה קורן

17/08/2010 | 09:54 | מאת: ים

רק מטחנת קפה? תודה...

מנהל פורום תזונה טבעית