איזה מהממתיקים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ד.נ. האם יש לאחד הממתיקים (הטבעיים?) הבאים תכונות מיטיבות שאינן קיימות (או שקיימות במידה פחותה) בממתיקים האחרים, מבלי שיש לו תכונות שליליות לעומתם: אגבה, סילאן,דבש, מזון מלכות, מולאסה, סוכר חום? תודה מראש. אלי
לקריאה נוספת והעמקה
אלי שלום סילאן ,דבש, מולסה ,וסוכר חום כולם סוכרים המכילים ריכוז גלוקוז וסוכרוז גבוהים מאוד לא מתאימים לסכרתיים לעומת זאת האגבה היא אכן ממתיק הסוכר אינו נספג לגוף ולכן חולי סכרת יכולים להשתמש בו. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן