סוכר ומשפחתו
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
רציתי לשאול מה ההבדלים בערך התזונתי בין סוכר רגיל מולסה דבש וסילאן. האם יש משהו יותר מומלץ או שבסך הכל כולם פשוט סוכרים פשוטים. בעניין המולסה במיוחד - האם היא נחשבת לבריאה יותר או שזו סתם פיקציה של הטרנד האורגני... יש לה טעם דומה לסילאן.. ואם אפשר כמות קלוריות לכפית שלהם. ב. כמה קלוריות יש בכף גרעיני חמניה? האם זה בריא?
לקריאה נוספת והעמקה
מור שלום אכן בכולם סוכרים פשוטים אולם בדבש ישנם מרכיבים נוספים שתורמים לבריאות ובמולסה יש מעט ויטמינים ומינרלים כי זה לא הסוכר במזוקק לגמרי. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן