קמח סויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/05/2010 | 13:40 | מאת: עודד

שלום רב אשמח לקבל את חוות דעתכם על קמח סויה. האם הוא שווה ערך מבחינה בריאותית לפולי סויה? האם הוספה של הקמח לתבשילים או פשטידות היא דרך טובה לקבל חלבון מלא? תודה מראש

10/05/2010 | 13:33 | מאת: צביקה קורן

עודד שלום, התשובה חיובית באופן כללי. במהלך הגריסה והטחינה נעלמים כמה רכיבים. חשוב לי הזכיר שוב שיש לגוון את התזונה ולא להסתפק במקור אחד לחלבון. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית