דיאטה של מעבדות רוקח

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/04/2010 | 21:19 | מאת: נורית

היי, קראתי בעמוד של מעבדות רוקח על ערכה שהיא בעצם אבקה שמערבבים איתה משקה מסויים כל בוקר וזוכים לירידה משמעותית. יש באבקה : ויטמין C, B6, B12 אבץ, מלטודקסטרין, דקסטרוז, קסנטן, גוארגם, ובטא גלוקן. אשמח לדעת מה דעתם והאם זה שווה ניסיון או שזה חומרים מסוכנים שלא כדאי לשתות? תודה נורית

12/04/2010 | 01:41 | מאת: 123

למה אין תגובה?

12/04/2010 | 07:05 | מאת: צביקה קורן

נורית שלום, כתבתי כבר כמה פעמים בפורום שאני מתנגד לשימוש ב"תרופות טבעיות", באבקות ובשיקויים שונים להרזייה מהירה. הדבר גורם להשמנה ולנזקים בריאותיים. במוצר שהזכרת ישנם חומרים שעלולים לגרום לכאבי בטן (ממתיקים אלכוהוליים כמו מלטודקסטרין, דקסטרוז), לשילשול (קסנטן, גוארגם) ולהפרעות עיכול, בנוסף לחוסר התועלת שלהם בטווח הארוך. הכדורים האלה עלולים לגרום לעצלות מעיים ולתלות בהם ובמשווק אותם... מומלץ להימנע! אגב, אם מנדנדים לזה לא מזרז את התשובה. אנחנו עסוקים ועונים בהתנדבות בפורום הזה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית