תרמילי פול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/04/2010 | 21:15 | מאת: שירי

אמא שלי קנתה פול טרי אשר מגיע עם התרמילים שלו. היא שמה את הפול בסיר לחץ ובשלה עד שהכל התרכך. הוסיפה רק תבלינים. משום שהיא בשלה בסי ר לחץ אז התרמילים הופרדו מהפול עצמו. לא אכלתי כלל את הפול אך אכלתי המון מהתרמילים. אני פוחדת שהוספתי לעצמי המון קלוריות בשל כך. האם התרמילים של הפול בלבד גורמים להוספת קלוריות או שבגלל שמדובר בתרמילים בלבד שזה בעצם ירק/ סיבים אז אין לי חשש מהוספת קלוריות. כלומר, זה כאילו אכלתי כרוב או מלפפון. אז יש חשש מתוספת קלוריות או לא? מפחדת מאוד.

10/04/2010 | 15:36 | מאת: טובה בר-שאן

שירי שלום ממש אין לך מה לדאוג. בתרמיל יש המון סיבים ומעט מאוד קלוריות . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית