שזיפים מושרים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/04/2010 | 08:57 | מאת: מי

אומרים להשרות זיפים מיובשים בלילה ובבוקר על קיבה ריקה לשתות את המים המושרים וזה טוב לעצירות. שאלתי היא: 1- האם חובה לאכול גם את השזיפים או שמספיק לשתות את המים- אני בדיאטה ולא רוצה להשמין. 2- כמה שזיפים יש להשרות? 2 מספיק? 3- אם אשתה זאת על בטן ריקה על הבוקר- בהנחה כי איני סובלת מעצירות כרוננית אלא לעיתים לוקח לצואה זמן עד שההיא יורדת- תוך כמה זמן מאז שאשתה את מיץ השזיפים ארגיש צורך ללכת לשרותים? תודה

10/04/2010 | 15:31 | מאת: טובה בר-שאן

מי שלום את יכולה לשתות רק את המים בבוקר על בטן ריקה .אך איני רואה סיבה שלא תאכלי את השזיפים למרות שאת בדיאטה בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית