עצירות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/04/2010 | 18:08 | מאת: רונית

רציתי לשמוע את דעתך בנוגע לפתרונות לעצירות: 1- האם אקטימל עוזר ביציאה? אם כן למה ומתי לשתות בבוקר או שאפשר גם בערב. 2- האם זה נכון שאם אשתה בבוקר מים פושרים עם מיץ לימון ושמן זית זה יעשה לי יציאה קלה או שזה מיתוס. אם זה נכון אז תוך כמה זמן ארגיש צורך לשרותים בהנחה כי אשתהב זאת לפני רוחת הבוקר מיד כשאני קמה בבוקר. 3- אומרים להשרות שזיפים יבשים במים מהלילה ובבוקר לשתות את המים. האם זה עוזר ליציאה קלה או שזה מיתוס? אם כן תוך כמה זמן ארגיש צורך לשרותים והאם יש למים אלו ערך קלורי ואם כן כמה. 4- האם עלי סלרי וגבעולי סלרי מבושלים עושים עצירות? אם כן למה. אודה מאוד אם תענו לי על כל שאלה בנפרד למען הסדר הטוב. תודה ענקית על עזרתכם.

10/04/2010 | 15:29 | מאת: טובה בר-שאן

רונית שלום 1. לרוב האנשים האקטימל לא עוזר לעצירות. 2. כן שתית מים עם לימון מאוד מאוד עוזר. 3. גם סיף 3 שלך נכון ומנסיון מאוד עוזר. 4. עלי סלרי לא גורמים לעצירות. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית