קנדידה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/04/2010 | 11:35 | מאת: נוגה ג'דה

קנדידה לדעתי היא אם כל המחלות , אם מישהו ירים את הכפפה ויבדוק את הקשר בין סוגי סטרן לבין הימצאות הקנדידה בגוף החולה אני משוכנעת שימצא קשר ישיר בין השניים. לכן לא ברור מדוע קופותה חולים מתעלמות לחלוטין מן הקנדידה ומדוע הבדיקות והטיפול אינם נמצאים בסל הבריאות. כל מיש מודע לסבל צריך לשלם כסף רב לטיפולים פרטיים ולכל מיני פתרונות הנמצאים בידי מטפלים שונים האם י שקופת חולים אחת לרפואה שאכן מבצעת בדיקות קנדידה כמו שמציעים המכונים הפרטיים ? אשמח לדעת אם כן ומה הממלצותיך לבדיקה ולטיפול תודה

10/04/2010 | 15:13 | מאת: טובה בר-שאן

נוגה שלום יש קופות חולים שעושות בדיקות קנדידה בצואה. אולם לא תמיד הבדיקות אמינות ויש צורך לעשות בדיקות מס' רב של פעמים. לכן עדיין עדיף ללכת למכונים פרטיים. בתודה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית