מצליבים להאטת פעילות בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/04/2010 | 05:18 | מאת: יעל

קראתי את תגובתך אודות המצליבים נאמר לי לא להשתמש כלל במצליבים בהאטת פעילותה של הבלוטה א. מה דעתך המקצועית ב. אילו ירקות רצוי שלא לאכול ג. אילו ירקות רצוי לאכוkובעיקר מי הם התורמים ליוד אני טבעונית תודה מראש על תגובתך

07/04/2010 | 07:23 | מאת: צביקה קורן

יעל שלום, אנא קראי למטה תשובה שנתתי לחנה בהצלחה צביקה קורן

07/04/2010 | 10:32 | מאת: יעל

מר קורן לצערי, לא מצאתי תגובה לשאלתי במסר ששלחת אלי הייתי מודה לך מאד אם היית מתייחס לשאלותי מאחר ואני מאמינה בכוחה של הטבעונות לסייע בידי רב תודות יעל

07/04/2010 | 10:32 | מאת: יעל

מר קורן לצערי, לא מצאתי תגובה לשאלתי במסר ששלחת אלי הייתי מודה לך מאד אם היית מתייחס לשאלותי מאחר ואני מאמינה בכוחה של הטבעונות לסייע בידי רב תודות יעל

מנהל פורום תזונה טבעית