סיום הנקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/04/2010 | 00:40 | מאת: ???

אני רוצה לסיים להניק תינוק בן שנה בלי לצרוך תמ"ל. מה לתת במקום בבוקר ובערב ? חלב עיזים / חלב פרה / ארוחה רגילה ?

05/04/2010 | 07:23 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, אם אין רגישות לחלב, אפשר לתת בהדרגה חלב עזים, או חלב פרה. אפשר ורצוי לתת "חלב שקדים" או חלב שומשום שעושים לבד בבית. כתבתי על כך כמה פעמים בפורום - תעשי חיפוש. כמובן שיש לעבור בהדרגה לתזונה טבעית ואיכותית ולוודא ששאר בני הבית אוכלים גם כן כך. בהצלחה צביקה קורן

05/04/2010 | 15:44 | מאת: ???

צביקה שלום תודה על התשובה המהירה וחג שמח אני חייבת להבין משהו. ברפואה המשלימה תמיד מדברים על חסרונות החלב... אז איך תזונאיות וגם אתה ממליצים לתת לתינוק שרק מסיים לינוק חלב פרה ? מה שאתה מציע לי זה בגיל שנה במקום חלב בבוקר ובערב לתת בקבוק שלם של חלב שקדים או חלב עיזים או חלב סומסום ? או להוסיף את זה לחלב אחר ?

מנהל פורום תזונה טבעית